MZP: Olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem

  • narancs.hu
  • 2022. május 24.

Belpol

El fog számolni az adományokkal. 

„Érdekes, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média - ha az MMM egy másik elnökségi tagja kiáll a becsületem mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt...” – írja Márki-Zay Péter a Facebookon reagálva arra, hogy a minap korábbi tanácsadója, Kész Zoltán nyíltan felszólította, hogy számoljon el a kampánypénzzel. 

Márki-Zay megköszönte Lengyel Róbertnek, Siófok polgármesternek és másoknak, hogy kiálltak mellette a „lejáratókampány idején”.  

„Továbbra is kitartok a tisztesség és becsület útján, még ha a politikában ez a keskenyebb, kevesek által választott ösvény is. Én most is el fogok számolni az adományokkal, ahogy eddig is mindig – a többiek most sem, de ezek egyikéről sem fog szólni egyetlen hír sem.

4 év küzdelem után nemcsak azt láttam be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítanunk, de azt is, hogy éppen olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem.

Köszönöm mindenkinek, aki nem állt be ebbe a kampányba – nemcsak civil barátaim, de minden pártban is vannak ilyenek sokan. Ahogy Róbert írta: »Maradjunk emberek!«” – fogalmazott Márki-Zay Péter. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk