Megint összegyűltek a motorosok a visegrádi Panoráma úton

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 30.

Belpol

A helyiek a motorok keltette hangzavarra és balesetveszélyességükre panaszkodtak.

Több ezer motoros demonstrált a 1116-os, Szentendrét Visegráddal összekötő úton. A menet a pilisszentlászlói Hegytető parkolóból indult, és a tervek szerint a Panoráma úton legurulva, Visegrádon a 11-es út kereszteződésénél ért véget – írja a Telex.

Ahogy arról korábban írtunk, a visegrádi önkormányzat a nyári időszakra, március és október között kitiltotta a Fellegvárhoz vezető Panoráma útról a motorkerékpárosokat, amelyek hangosságára és balesetveszélyes közlekedésére folyamatosan panaszkodtak a helyiek. Augusztus 26-án már egyszer vonultak a motorosok.

Ma sok pilisszentlászlói és visegrádi lakos arra panaszkodott, hogy több mint egy órás kerülővel értek csak haza a motorosok miatt.

A felvonulást Fodor Donát „Dodor” motoros influenszer szervezte. „Szeretnénk üzenni a döntéshozóknak, hogy vegyék figyelembe azt, hogy a motoros társadalomnak 210 ezer tagja van az országban, ami jelentős tömeg” – mondta Dodor a lapnak.

A motorosok és a helyiek konfliktusáról ebben a cikkben írtunk részletesen.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.