Megölte magát a Kósa Lajos miatt ismertté vált csengeri örökösnő fia

  • narancs.hu
  • 2019. április 2.

Belpol

Az 1300 milliárdos örökségről szóló történettel Kósa Lajost is átverő nő férje egy évvel ezelőtt vetett véget életének.

A 24.hu információi szerint a tavalyi választási kampányban csengeri örökösnőként ismertté vált nő fia önkezével vetett véget életének. Ezt a csalás gyanúja miatt előzetesben lévő Sz. Gáborné korábbi ügyvédje és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a portálnak.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Az 1300 milliárdos örökségről szóló történettel Kósa Lajost is átverő nő férje egy évvel ezelőtt vetett véget életének.

A nő többször is találkozott Kósa Lajossal, akitől befektetési tanácsot kért, és előkerült egy közjegyző előtt aláírt megállapodást is arról, hogy Sz. Gáborné 800 millió forintot utaltatott volna Kósa anyjának nevére.

false

A nőt végül nemzetközi elfogatóparancs alapján Svájcban fogták el, majd Magyarországon vették őrizetbe és tartóztatták le. Vallomásában azt állította, létezik a 1300 milliárdos örökség. 368 milliós csalással gyanúsították meg, írja a portál.

Az ügyben a nő fia is megszólalt tavaly márciusban. Azt állította, Kósa polgármesterként maga kereste fel édesanyját, hogy ötletet adjon, mit csináljon a pénzzel.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Figyelmébe ajánljuk