Megtámadták Egerben a Momentum standját

  • narancs.hu
  • 2021. június 12.

Belpol

A párt politikusa, Jánosi Zoltán feljelentést tesz. 

„Felháborító és döbbenetes, ha bárkit hátrány ér azért, mert mást gondol a világról! Különösen elítélendő, ha valaki ennek úgy ad hangot, hogy nemes egyszerűséggel felrúgja a Momentum aktivistáinak pultját, miközben ők azért gyűjtenek aláírásokat, hogy a korrupt módon meggazdagodott politikusok és vállalkozók törvényes keretek között el legyenek számoltatva” – írja a Facebookon Jánosi Zoltán a Momentum egri politikusa, aki egy videót is közzétett, amin azt látszik, hogy egy kerékpáros férfi felrúgja a párt standját. 

„Vallom, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelősséget, ezért feljelentést teszek az alábbi videón rugdosódó »úr« ellen. Talán ez az apró lépés is hozzájárul, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő a jövőben” – közölte Jánosi. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.