Megtámadták Egerben a Momentum standját

  • narancs.hu
  • 2021. június 12.

Belpol

A párt politikusa, Jánosi Zoltán feljelentést tesz. 

„Felháborító és döbbenetes, ha bárkit hátrány ér azért, mert mást gondol a világról! Különösen elítélendő, ha valaki ennek úgy ad hangot, hogy nemes egyszerűséggel felrúgja a Momentum aktivistáinak pultját, miközben ők azért gyűjtenek aláírásokat, hogy a korrupt módon meggazdagodott politikusok és vállalkozók törvényes keretek között el legyenek számoltatva” – írja a Facebookon Jánosi Zoltán a Momentum egri politikusa, aki egy videót is közzétett, amin azt látszik, hogy egy kerékpáros férfi felrúgja a párt standját. 

„Vallom, hogy a tetteinkért vállalni kell a felelősséget, ezért feljelentést teszek az alábbi videón rugdosódó »úr« ellen. Talán ez az apró lépés is hozzájárul, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő a jövőben” – közölte Jánosi. 

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.