Hoppál Péter a náci karlendítéshez hasonlítja a foci Eb meccsek előtti letérdelést

  • narancs.hu
  • 2021.06.13 10:23

Belpol

Keveri a szezont a fazonnal.

"A magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni. Most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi" – ezzel a párhuzammal kívánta lezárni a foci Eb apropóján felmerült térdelni vagy nem térdelni kérdést Hoppál Péter fideszes parlamenti képviselő, miniszteri biztos. Meglátása igazolásául egy képet is csatolt, egy 1940-es berlini Németország-Magyarország meccsről.

A magyar focisták a náciknak sem voltak hajlandók karlendíteni. Most pedig nem hajlandók a liberálfasisztáknak térdelni. Ennyi. HAJRÁ, MAGYAROK! 👏🇭🇺

Posted by Dr. Hoppál Péter on Saturday, June 12, 2021

Hogy a náci karlendítés és a rasszista rendőri erőszak elleni kiállásként megjelent térdelés között, vajon miért tesz egyenlőségjelet a politikus, azt nem fejtette ki. De az sem teljesen világos, kik is azok a szerinte liberálfasiszták.

(MTI)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

„Péternek csak egy baja van Viktorral, hogy nem ő ül a helyén”

  • narancs.hu

Igencsak megmozgatta a fiatalokat az előválasztás második fordulója. Körképünk szerint a vidéki városokban nagy számban ment el szavazni ez a korosztály. Ikszek Márki-Zayra és Dobrev Klárára, kígyózó sorok a sátraknál, határozott véleményű szavazók. Békés megyei, szegedi, szolnoki és siófoki helyzetképünk következik.