Megvan, ki lesz a Fidesz egri polgármesterjelöltje

  • narancs.hu
  • 2024. február 20.

Belpol

A párt szerint olyan embert kértek fel, aki ismét képes békét és egységet teremteni a városban.

Vágner Ákos agrármérnököt, korábbi agrárkamarai vezetőt választotta egri polgármesterjelöltjének a Fidesz

– közölte a párt helyi szervezete. A közlemény szerint, a 49 éves, egri születésű, jelenleg saját agrárszaktanácsadó irodáját vezető Vágner Ákos személyében olyan embert kértek fel a feladatra, aki képes békét, valamint egységet teremteni és ismét a fejlődés útjára állítani a várost.

Vágner azt ígéri, amennyiben bizalmat kap az önkormányzati választáson, mindent megtesz azért, hogy a megyeszékhely minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett.

 
Vágner Ákos (balra) és a város országgyűlési képviselője, Pajtók Gábor
Fotó: Facebook/Pajtók Gábor

Mint ismert, a várost 2019 óta az egykori jobbikos Mirkóczki Ádám vezeti, azonban jelen állás szerint a Momentum és a DK is fog saját jelöltet indítani a júniusi önkormányzati választáson.

Eddig egy civilszervezet színeiben Oroján Sándor, a városi Fidesz korábbi vezetője jelentette be indulását.

A város lakosságának csökkenése miatt módosítani kellett a körzethatárokat a 2024-es önkormányzati választásra. A Momentum szerint a Mirkóczki vezette önkormányzat "az abszurditásig manipulálta az új körzetbeosztást, ami végül a Fidesznek nem okoz érdemi hátrányt, ellenben az ellenzéknek igen".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk