Nem fogta magát vissza a 4iG: óriási karácsonyi partit tartanak

  • narancs.hu
  • 2022. december 15.

Belpol

A NER-kedvenc cég az ország legnagyobb rendezvényhelyszíneinek egyikében, az MVM Dome-ban örülhet az ünnepnek.

Egy húszezer fős sportarénát bérelt ki a kormányközeli 4iG a karácsonyi bulijához - írja az rtl.hu, egy hozzájuk eljutott levelezés alapján.

A rendezvény helyszíneként kibérelt MVM Dome "Európa legújabb és egyik legnagyobb multifunkciós rendezvényhelyszíne”, legalábbis az épület saját honlapja szerint, de országos szinten mindneképp a legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnokaaként hirdetik magukat. 

Itt szervezi meg "a NER-hez ezer szállal kötődő távközlési mamutcég",  a 4iG az idei, munkatársaknak tartott karácsonyi rendezvényét, atervezett program alapján hétfőn este. Bizonyára sokakat várnak a programra, ugyanis az est menetrendje alapján másfél órát szánnaka beléptetésre. Az impozáns helyszín mellett vacsora és korlátlan italfogyasztás is várja a bulizókat, na és temellett "táncosokkal, zenészekkel sztárfellépőkkel tesszük színessé az estét” – leglábbis a program leírásának ígérete szerint. A "neves hazai zenészek" mellett sokszínű programokra készültek, csocsó, casino, póker, beerpong, fotózkodási lehetőségről, sőt még sminkeseket is biztosítanak a vendégeknek.

A karácsonyi buli részleteivel kapcsolatban az rtl megkereste a 4iG-t, szerették volna megtudni ugyanis, hogy mekkora összeget szántak a partira, hány résztvevőt és milyen fellépőket várnak, emellett érdekelte őket, hoyg az elszálló rezsiköltség és szolgáltatási árak szempontjai felmerültek-e megrendezés kapcsán. A 4iG választ ígért, de ez még azóta sem érkezett meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk