Nyomozás indult a jobbikos Szilágyi György élettársa elleni erőszakoskodás ügyében

  • narancs.hu
  • 2022. május 13.

Belpol

"Személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt” indítottak nyomozást.

A Telex információi szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el a jobbikos Szilágyi György élettársának ügyében.

A rendőrség közlése szerint a nyomozást 2022. május 11-én "személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt” indították. A feljelentést a Legfőbb Ügyészségen tették, azt továbbították postán a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitánysághoz.

A múlt héten kapott sajtónyilvánosságot, hogy tavaly év végén, a Jobbik egy ököritófülpösi pártrendezvényén egy korábbi polgármester megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök élettársát. 

A Jobbik elnöke, Jakab Péter tagadta, hogy el akarták tussolni az ügyet, és egy a Telexnak adott interjúban arról beszélt, nem érti, hogy Szilágyi György vagy az élettársa miért nem fordult azonnal a rendőrséghez. Hozzátette, hogy ha bebizonyosodik, amit mond, az erőszakoskodónak nincs tovább helye a közösségben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk