Orbán: A Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba

  • narancs.hu
  • 2017. december 1.

Belpol

És persze ez volt a legsikeresebb nemzeti konzultáció.

„Ez volt a legsikeresebb nemzeti konzultáció, az embereknek világos álláspontjuk van a bevándorlás kérdéséről” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című műsorában pénteken reggel.

Ráadásul a konzultációs kérdőív kitöltése „erőfeszítés”, ugyanis el kell olvasni, meg kell érteni, akarni kell kitölteni, „esetleg meg kell beszélnie az embernek a feleségével vagy a barátaival”, majd postára kell adni.

A miniszterelnök kifejtette, hogy szerinte egy bugyuta vita zajlik arról, hogy van-e Soros-terv, hiszen maga Soros is tervként mutatta be az elképzeléseit, majd ellentmondást nem tűrő logikával bizonyította Soros György befolyását az Európai Parlamentre, mindezt azzal a kérdéssel: „Ha nem befolyásolni akarja Brüsszelt, akkor egyáltalán minek ment oda?”

A kormányfő vizionálta választási félelmeit is, miszerint a Soros-hálózat propagandát fog folytatni, meg fogja erősíteni a civil szervezeteket, emberek százait és ezreit fogja fizetni, a választás időpontjára pedig úgynevezett civil központokat fog létrehozni az ország különböző részein, amelyek pontosan úgy működnek majd, ahogyan a kampányban a pártok szoktak.

Szerinte el akarják mozdítani, meg akarják gyengíteni azokat a kormányokat, amelyek ellenállnak a betelepítési terveknek. „A Soros-féle hálózat benevezett a magyar választási kampányba” – közölte.

Figyelmébe ajánljuk