Leváltották a luxusházat bérlő zánkai gyerektáboroztatót

  • narancs.hu
  • 2017. december 1.

Belpol

Nyáron napi 110 ezerért bérelt magának nyaralót.

Leváltották Hornyák Tibort az Erzsébet Táborok Kft. éléről, akiről még augusztusban derült ki, hogy a nyári táboroztatás idején egy Zánka melletti faluban napi 110 ezer forintos áron bérelt egy úszómedencés házat – adta hírül a 24.hu. A botrány kirobbanása után több párt kérte a minisztériumot, hogy menessze Hornyákot. Az Emmi akkor védelmébe vette, mondván, magánügy, hogy a rászoruló gyerekeket üdültető alapítvány főtitkára mire költi a fizetését. Hornyák pedig azzal érvelt, hogy megteheti: havi nettó 1 millió 850 ezer forintot keres, és saját maga fizette több mint egy hónapig a szálláshelyet.

Hornyák Tibor L. Simon László egyik hűséges barátja, a hozzáköthető cégek rendre jól szerepelnek közbeszerzési pályázatokon.

Dől a közpénz az L. Simon-közeli cégekhez

Előre szólunk, a szemük kifolyik a sok pályázattól és milliótól. Viszont legalább nyertes cégből nincs olyan sok, és majd’ mindegyik tulajdonosa, hát, nincs rosszban L. Simon Lászlóval, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárával. A Népszabadság által nyilvánosságra hozott majd’ tízmilliós megbízás, amelyet L. Simon László parlamenti ügyekért felelős államtitkár sajtófőnökének és családjának a cége kapott, csak a jéghegy csúcsa.

L. Simon és barátai megközelítették a másfél milliárd forintot

A Nemzeti Együttműködés kormányának egyik legsikeresebb politikusa folyton a barátainak és saját magának csorgatja a közpénzt. Egy súlyos karrier állomásainak pontjai. L. Simon László a Nemzeti Együttműködés kormányának egyik legsikeresebb politikusa. Ha időről időre főnökeinek, Balog Zoltánnak és Lázár Jánosnak elege is lesz már az ügyeiből, ő a miniszterelnök segítségével mindig a talpára esik.

Neked ajánljuk