Orbán és Rogán Sulyok Tamásnál tett látogatást

  • narancs.hu
  • 2024. március 6.

Belpol

A köztársasági elnök és a miniszterelnök hivatalát csak egy kapu választja el egymástól.

Orbán Viktor szerdán a Sándor-palotában felkereste Sulyok Tamás köztársasági elnököt – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A kormányfő és a köztársasági elnök a tervek szerint rendszeresen konzultálnak majd egymással a Magyarország szempontjából legfontosabb geopolitikai, európai és belföldi ügyekről. A megbeszélésen ott volt Rogán Antal is.

A köztársasági elnök és a miniszterelnök hivatalát csak egy kapu választja el egymástól, ezt még Novák Katalin árulta el a Telexnek adott interjúban. Azt mesélte: hol a miniszterelnök látogatta meg őt, máskor ő ugrott át a Karmelitába konzultálni. A volt köztársasági elnök hetente találkozott Orbánnal, nagyjából egy órát beszélgettek.

Sulyok Tamás kedden lépett hivatalba, és a svéd NATO-csatlakozásról szóló dokumentum aláírásával debütált. A Sándor-Palota új főigazgatójának Szabó Attila Lászlót, korábbi alkotmánybírósági kabinetfőnökét nevezte ki. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk