Orbán Viktor hivatalból mindig egészséges

  • narancs.hu
  • 2024. március 4.

Belpol

Szellemesnek szánt válasz érkezett arra a kérdésre a sajtófőnöktől, hogy miért volt rekedtes a hangja a miniszterelnöknek a kamara évadnyitóján. 

Aki követte Orbán Viktor beszédét a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) évadnyitó rendezvényén, annak feltűnhetett a kormányfő reszelős, rekedtes hangja, írja a Blikk. A lap ezért rákérdezett a miniszterelnök sajtófőnökénél, hogy Orbán jól van-e, ugyanis a miniszterelnöknek nem szokása betegnek lenni. 

„A miniszterelnök hivatalból mindig egészséges”

– válaszolta Havasi Bertalan a megkeresésére. 

A lap megjegyzi, Orbán Viktor egészsége valóban ritkán vall kudarcot, nem szokása megbetegedni. Legutóbb hivatalosan 2019 decemberében esett ágynak, amikor az aktuális rendkívüli kormányinfón nem ő, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter jelent meg a színen. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor annyit árult el, hogy a kormányfő lázas, Orbán Viktor pedig – felesége szakácskönyvéből – egy borkrémleves receptét posztolta.

A múlt messzi homályából még egy 2016 január eleji influenza nyomait találtuk, akkor a kormányülés is rövidebb volt emiatt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk