Pártot alapítottak a vírustagadó Gődény hívei

  • narancs.hu
  • 2021. január 15.

Belpol

Kérdés, hogy indulni is akarnak-e a választáson 2022-ben.

A vírusszkeptikus a táborát egy pártba terelve méretheti meg magát a 2022-es parlamenti választásokon Gődény György - írja a Blikk.

A cikk szerint a párt alapítása már hónapokkal ezelőtt megkezdődött, a bírósági nyilvántartás szerint júniusban alapították, végül november elején jegyezték be "Normális Élet Pártja" néven. Ahogy írják maga a pártév is sok szálon kötődík a vírustagadásról elhíresült Gődényhez, aki közösségi oldalait is ezen a néven futtatja, ráadásul a párt nyíregyházi címén levő ingatlan Gődény édesanyjának nevén van. Megemlítik, hoyg ugyanerre a címre van bejegyezve a Gődény vezette Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesület székhelye is.

A pártot egyébként nem maga Gődény, hanem Harkai Bulcsú Bánk alapította, és ő is vezeti. Hozzáteszik azonban, hogy Harkai  minden bizonnyal Gődény köréhez tartozik, hiszen anno ugyancsak ő hozta létre a legutóbbi parlamenti választásokon induló Közös Nevező 2018 nevű formációt is, amely ellen költségvetési csalás gyanúja miatt jelenleg is folyik nyomozás.

 

 

Figyelmébe ajánljuk