Pert nyert Juhász Péter a TV2 ellen

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 26.

Belpol

Négy év kellett hozzá.

A bíróság összesen 2,5 millió forint sérelemdíjat ítélt meg Juhász Péternek, aki négy év után nyerte meg a TV2 ellen indított pereit - írja a 444.hu.

Juhász a Facebook-oldalán tette közzé a per eredményét. A TV2 hírműsornak besorolt műsoraiban ugyanis 2016 szeptember-októberében ugyanis rendszeresen azzal próbálták lejáratni Juhászt, hogy az azóta megszűnt  Együtt alelnökeként az elítélt bűnöző, Portik Tamás fizetett embere. Az első- és a másodfokon eljáró bíróság is kimondta hogy ezek "a kifogásolt cikkek lejárató szándékkal jelentek meg".

A sérelemdíj mellett a TV2-nek a Tényekben fel is kell olvasnia az ítéletet és el kell hangozzon, hogy valótlan állításokat híreszteltek Juhász Péterről.

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.