Polgármester szeretne lenni a Story TV-t üzemeltető cég volt vezetője

  • narancs.hu
  • 2019. július 9.

Belpol

Csák Ambrust helyi vállalkozók kérték fel az indulásra.

Csongrádon független polgármesterként kíván elindulni Csák Ambrus, a Story TV-t üzemeltető Digital Media and Communications Zrt. volt vezetője – tudta meg Media1. Csák 2015-től a gazdasági igazgatója, 2016 december és 2018 február között cégvezetője, majd egy évig igazgatósági tagja volt a Story TV-t üzemeltető Digital Media and Communications Zrt.-nek.

„A helyi vállalkozók felkérésére döntöttem úgy, hogy elvállalom függetlenként a polgármester-jelöltséget” – mondta el a portálnak Csák, aki 18 éves koráig Csongrádon élt, felesége is onnan származik, a város ügyeibe pedig két évvel ezelőtt kapcsolódtak be aktívabban.

„Azt gondolom, hogy részben a nagyvállalati finanszírozással kapcsolatos közel 7 éves szakmai tapasztalatommal, a TV-nél eltöltött kicsit több mint 4 éves vezetői tapasztalatommal, kapcsolataimmal aktívan segíteni tudok a városnak” – nyilatkozta Csák.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?