Pornófilmhez akartak mentőautót és egyenruhát bérelni a mentősöktől

  • narancs.hu
  • 2022. május 3.

Belpol

Az OMSZ visszautasította az ajánlatot. 

„Különös kéréssel fordult az Országos Mentőszolgálathoz egy cseh vállalkozás. Felnőttfilmjük elkészítéséhez szerettek volna mentőautót bérelni, ami helyszínként szolgálna a pikáns jelenetekhez. Egyenruhát is kértek a “művészek” részére, valamint az egyik mentőállomáson is szerettek volna vágóképeket készíteni a produkcióhoz” – írja az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a Facebookon. 

Mint írják, jóhírük védelme érdekében visszautasították „a busás javadalmazással kecsegtető felkérést”, és felhívták a készítők figyelmét az OMSZ arculati elemeinek védjegyoltalmára is. 

„A vállalkozó ugyan tudomásul vette a döntést, de “túlságosan szemérmesnek” minősítette válaszában a mentőszolgálatot” – írja OMSZ. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk