Pottyondy Edina nem léphet fel a soproni művelődési intézményben

  • narancs.hu
  • 2024. július 27.

Belpol

Nem kap időpontot a humorista. Mint fogalmazott, „soha, semmikor”.

„Sopron városában az önkormányzati fenntartású művelődési intézményekben nincs időpont Pottyondy Edina számára. Soha, semmikor. A politikai közösség, ami szeret úgy hivatkozni magára, mint akik »sosem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük«, Sopron városában nem ad termet a stand-up előadásomra, nem engedi a saját polgárainak, a saját választóinak, hogy maguk döntsenek arról, hogy meghallgatják-e Pottyantós kisasszonyt. Mondanám, hogy példátlan. De nem az.

Ez történik számos ellenzéki érzelmű előadóval az ország különböző pontjain. Az önkény nem lopakodik. Sopronban például önelégülten röhög az arcunkba.

Mert azt gondolják, hogy az uralmuk örökké tart. Talán igazuk van. Nem tudom. De amíg lehet, csinálom. És a soproni előadást Fertőd városában tartjuk. November 30-án! Ott tali!” – írta közösségi oldalán Pottyondy Edina humorista, influenszer. 

Mint ismert, Pottyondy Edina is beszédet mondott a kegyelmi ügy után megszervezett tüntetésen, ahol véleményformálók léptek színpadra. A becslések szerint legalább 150 ezres megmozdulás során azt mondta: „Odakint most szörnyek járnak. Szörnyek, akik gyerekeket bántottak. Szörnyek, akik gyerekek helyett a bántalmazókat segítették. Szörnyek, akik urambátyám alapon kegyelmet osztogatnak. A magyar állam csődöt mondott. Nemcsak akkor, amikor szabadon engedték a pedofil ragadozó bűntársát, hanem most is, ma is, ebben a percben is, amikor nincs egy mindenre kiterjedő, átlátható és független vizsgálat, ami tisztázná a felelősséget”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk