Reagált a külügy Putyin területosztási felvetésére

  • narancs.hu
  • 2022. november 6.

Belpol

Egy ideig hallgattak, de végül az Indexen keresztül üzentek.

Ahogy arról ma korábban mi is beszámoltunk, Vlagyimir Putyin az  Orosz Történelmi és a Hadtörténeti Társaságok találkozóján mondott beszédében arról beszélt, hogy vannak olyan országok, amelyeknek lehetnek területi követelései Ukrajnával szemben. Az érintett országok közé sorolta Romániát, Lengyelországot és Magyarországot is. 

Románia és Lengyelország elég gyorsan reagált a mondottakra és visszautasították Putyin felvetését. Magyarország azonban egy ideig nem szólalt meg az ügyben, majd az Index kérdésére annyit közölt a Külügyminisztérium, hogy nem tartják helyesnek a háborús konfliktust mélyítő nyilatkozatokat és az ilyen nyilatkozatok helyett azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra lenne szükség. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk