Rezsi Szilárdnak a vizes-vb-ről is Soros jut az eszébe

  • narancs.hu
  • 2017. július 30.

Belpol

Ezt már művészet volt összehozni!

A Fidesz–KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén – közölte a Fidesz alelnöke az MTI-vel.

Az ülésen többek között a vizes-világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Németh azzal indokolta a kormánypártiak távolmaradását, hogy a megjelölt témák alapján szerinte az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a „napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. „A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához” – mondta, majd hozzátette, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes-világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni.

Németh Szilárd, a törvényjavaslat egyik benyújtója


Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd


Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, „valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni”.

Figyelmébe ajánljuk