Semjén: Szentkirályi Alexandra tüneményes teremtés, de még nem döntöttünk a főpolgármester-jelöltről

  • narancs.hu
  • 2023. június 15.

Belpol

De érti, hogy miért támogatná Tarlós a kormányszóvivő indítását. 

„Szentkirályi Alexandra egy tüneményes teremtés” – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az ATV-nek Híradójának azzal kapcsolatban, hogy Tarlós István korábbi főpolgármester támogatná Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő indítását a 2024-es főpolgármester-választáson. 

A KDNP elnök érti, hogy Tarlós miért a kormányszóvivőt tartja alkalmas jelöltnek, hiszen nyelveket beszélő, városvezetői tapasztalattal rendelkező politikus, de a pártszövetség egyelőre mérlegeli, hogy ki induljon.

 
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke beszédet mond a Nimród 111 című fotókiállítás megnyitóján a Vajdahunyad-várban 2023. június 6-án. Az idén 111. évfolyamát és Széchenyi Zsigmond születésének 125. évfordulóját ünneplő Nimród Vadászújság tárlata július 9-ig látogatható.
MTI/Lakatos Péter
 

„A Fidesz és a KDNP még nem döntött abban a kérdésben, hogy ki lesz a Fidesz-KDNP részéről Budapest főpolgármester-jelöltje” 

– mondta a miniszterelnök-helyettes, hozzátéve: akkor fognak dönteni, „amikor alkalmas lesz az időpont”. „Biztos lehet benne, hogy be fogjuk jelenteni a megfelelő pillanatban” – mondta Semjén Zsolt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk