Szentkirályi Alexandra szerint már közel 695 ezren vettek részt a nemzeti konzultáción

  • Narancs.hu/MTI
  • 2022. november 24.

Belpol

Kinyilvánította akaratát az istenadta.

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: „Látjuk, hogy a szankciós sorozatban újabb és újabb epizódok jönnek” – írta a kormányszóvívő a Facebookon, és úgy véli, az intézkedések nem vetnek véget a háborúnak az EU ígérete ellenére. Szerinte a szankciók nemcsak hogy nem érték el ezt a célt, de az ígéretekkel ellentétben az energetika területére is kiterjednek - mondta. Hozzátette: a gáz és az olaj után a legújabb hírek szerint az atomenergiát akarják célba venni. Eközben a baj egyre csak nő Európában, csúcson az energiaárak, tombol az infláció, aminek a levét az emberek, köztük mi, magyarok isszuk meg.

„Nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar emberek fizessék meg, ezért is fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket a konzultáció keretében” – ekhózta a kormánypropaganda szólamait Szentkirályi Alexandra. Hozzáfűzte: ha több százezer magyar ember véleménye egy irányba mutat, az sokat számít majd a következő körös tárgyalásokon.

Azt nem hangsúlyozta, hogy az eddigi szankciókat Orbán is megszavazta, igaz, a Fidesz jelenleg azért küzd, hogy az atomenergiát azok ne érintsék, mivel az ország a paksi erőmű megépítése óta fokozottan kiszolgáltatott Oroszország felé.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk