Orbánnak muszáj volt repülővel mennie Kassára

  • narancs.hu
  • 2022. november 24.

Belpol

Ugyanis mindenki azzal ment.

A magyar miniszterelnök nem autóval, hanem repülőgéppel tette meg a Kassára vezető 260 kilométeres utat, hogy részt vegyen a V4-es országok találkozóján, írja a 24. Csütörtökön reggel a honvédség egyik repülője szállította Budapestről a felvidéki városba, ahol Eduard Heger szlovák miniszterelnök rögtön új focis sálat adományozott neki.

A lap szerint a Honvédség 606-os jelű Falconjával egy ilyen út félmillió forintba kerül, nem is beszélve a repülés jelentette környezeti terhelésről. Igaz, így csak fél óra alatt tették meg a Ferihegy-Kassa távot.

Havasi Bertalan a 24 kérdésére elmondta, minden V4-es ország vezetője repülővel utazott a találkozóra: „még a szlovák is.” Nyilván Orbán sem maradhatott szégyenben a Volkswagen kisbuszával.

A miniszterelnök repülőgépezési szokásairól szeptemberben, az Átlátszó feltáró anyaga nyomán írtunk.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk