Autósüldözés az M2-esen: 200 km/h-val száguldott, a rendőri felszólítás ellenére sem állt meg

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 2.

Bűn

Kiderült, a férfit korábban már eltiltották a járművezetéstől.

Kedd reggel az M2-es autóút Vác és Dunakeszi közötti szakaszán egy férfi a rendőrök hang- és fényjelzései ellenére sem állt meg, sőt, esetenként 200 km/h sebességre gyorsulva igyekezett maga mögött hagyni őket. Amikor a férfi a reggeli forgalom miatt lassításra kényszerült, már két rendőrautó üldözte, a menekülés közben pedig mindkettőnek nekiütközött.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el azzal a férfival szemben – értesültBlikk, amely videót is közölt az üldözésről.

Az ámokfutó végül a leállósávba sodródott, miután autója bal első kereke egy rosszul sikerült manővert követően megsérült. A rendőrök ekkor szedték ki a kocsiból az együttműködést nem mutató, fenyegetőző férfit. Az illetőt megbilincselték, majd előállították. Ekkor derült ki, hogy a férfit korábban már eltiltották a járművezetéstől.

Az ügyészség elrendelte a férfi őrizetbe vételét, majd gyanúsítottként hallgatta ki hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés, rongálás és eltiltás hatálya alatti járművezetés bűntettek miatt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk