8 év börtönt kapott a takarítót megnyomorító főnök

  • narancs.hu
  • 2024. február 1.

Bűn

A vádlott dél-koreai, deréktól lefelé megbénult beosztottja mongol, az eset Komáromban történt.

Bűnösnek találta a bíróság emberölésben, és 8 év börtönre ítélte csütörtökön azt a dél-koreai férfit, aki életre szóló sérülést okozott mongol beosztottjának Magyarországon – tudósított az RTL Híradó.

Az eset 2020 májusában történt Komáromban, az akkumulátorgyárban. A főnök arra utasította a takarítót, hogy szedje zsákokba a csarnokban lévő hulladékot, majd rászólt, hogy másszon be az egyik zsákba. Mivel erőszakos volt a fellépése, a takarító engedelmeskedett. A főnök a zsák száját összefogta, odahívott egy targoncást, és arra utasította, hogy a targoncával nyomja össze a hulladékot. Ez a művelet el is kezdődött, a zsákban lévő férfi azonban segítségért kiáltott, a targoncás ekkor állította le a gépet. 

A mongol takarítót a villa a fején, a hátán és a gerincén nyomta meg, olyan súlyos sérüléseket okozva, hogy deréktól lefelé megbénult.

A főnök utóbb azt mondta, csak meg akarta viccelni a beosztottját.

Az ítélethirdetést csütörtökön csak újságírók hallgatták a tárgyalóteremben. A dél-koreai férfi korábban visszatért hazájába, várhatóan elfogatóparancsot adnak ki ellene.

Az ítélet nem jogerős.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk