Beismerő vallomást tett a kőbányai gyilkos

  • narancs.hu
  • 2020. január 1.

Bűn

A rendőrség kezdeményezte a 22 éves férfi letartóztatását.

Kihallgatása során beismerő vallomást tett a kőbányai gyilkosság feltételezett elkövetője – írja az MTI.

A 22 éves K. Dániel még hétfőn bántalmazott egy nőt saját lakásában, akit kórházba kellett szállítani, de az életét már nem tudták megmenteni.

Ezt a férfit keresik a Kőbányán agyonvert nő ügyében

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri Kárpáti Dániel megtalálásához. Egy 22 éves férfit keres a rendőrség a kőbányai emberölés miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu szerint. A közlemény szerint elfogatóparancsot adtak ki Kárpáti Dániel ellen, aki a gyanú szerint hétfőn a X. kerületi Harmat utcában, egy társasházi lakásban bántalmazott egy nőt.

Az esetet követően a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást és a nyomozók megkezdték az elkövető felkutatását. A nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 22 éves budapesti K. Dánielt, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. 24 órán belül a XVII. kerületben elfogták a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának nyomozói K. Dánielt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írták.

Figyelmébe ajánljuk