Elfogták a Deák téri késelőt

  • narancs.hu
  • 2020. május 22.

Bűn

Kilenc embert állítottak elő, folyik a nyomozás.

Mint arról a nap folyamán lapunk is beszámolt, megöltek két férfit egy verekedésben Budapesten a Deák Ferenc téren péntek hajnalban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség péntek kora délután jelentette be: elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Úgy tudni, hajnali 3 óra után értesítették a rendőrséget, hogy az V. kerület e frekventált részén több ember (állítólag két társaság) összeverekedett, és többeket megkéseltek. A rendőrök a helyszínen két embert találtak az úttesten, súlyos szúrt sebesülésekkel. Mindketten a helyszínen meghaltak – áll a police.hu-n olvasható közleményben.

A járőrök hat embert állítottak elő. A BRFK emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Az ügy részleteiről a rendőrség a nap folyamán sajtótájékoztatón számol be. Ezt követően frissítjük majd cikkünket.

Frissítés

A BRFK közlése szerint a rendőrök három percen belül a bűncselekmény helyszínre értek, ahonnan már több verekedő elfutott. A helyszínen két úttesten fekvő embert találtak, egy 16 éves és egy 21 éves fiatal férfit, akiknek olyan súlyos szúrt sérülései voltak, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 18 éves Cs. Krisztiánt, akit a Nyugati téren fogtak el.

A nyomozók a bűncselekmény helyszínétől 300 méterre egy autó alá dobva megtalálták a bűncselekmény elkövetésének eszközét, egy kést.

A BRFK Életvédelmi Osztálya a 18 éves budapesti Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatja ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.

Figyelmébe ajánljuk