Eltűnt egy 13 éves veszprémi lány

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Bűn

Elment az iskolába, ahonnan ismeretlen helyre távozot. 

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Horák Mercédesz eltűnése ügyében – közölte a rendőrség

A 13 éves lány 2024. május 24-én reggel veszprémi otthonából elment iskolába Balatonkenesére, azonban onnan ismeretlen helyre távozott. A rendőrségnek mostanáig nem sikerült megtalálnia a lányt. 

 

Horák Mercédesz kb. 168 cm magas, sportos testalkatú és barna, vállig érő haja van.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk