A bíróság elrendelte a szülei megölésével gyanúsított férfi letartóztatását

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Bűn

Az intézkedő rendőrt is mellkason akarta szúrni.

A Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint a 2024. május 24-ét megelőző napokban Budapesten, a IV. kerületi lakásukban egy éles és hegyes eszközzel olyan súlyosan bántalmazta idős szüleit, hogy a sértettek életüket vesztették, majd a vele szemben 2024. május 24-én intézkedő rendőrt egy vadásztőrrel mellkason akarta szúrni – áll a vádhatóság közleményében.

Pénteken a rendőrök holtan találtak egy újpesti házaspárt a Liszt Ferenc utcai ingatlanjukban. A feltételezett elkövetőt, a házaspár 37 éves fiát egy órán belül elfogták a lakásán. 

A gyanúsított a nyomozási bíró előtt beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A nyomozási bíró a beismerő vallomás ellenére – egyetértve az ügyészi indítvánnyal – a szökés, illetve elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel egy hónapi időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk