Eszméletlenre vertek egy férfit a Szigeten

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 15.

Bűn

A péntek éjszakai esetről egy videó is készült, a rendőrség nyomoz. 

Pénteken éjfél körül négy fiatal eszméletlenre vert egy férfit a Szigeten – írja a Telex. A lapnak egy olvasója egy videót is küldött az esetről. Az olvasó azt írta, a megvert férfit „nyílt állkapocs töréssel, eszméletlenül szállítottak kórházba, altatták és lélegeztetőgépen volt”, de ezeket a részleteket egyelőre senki sem erősítette meg. 

Vető Viktória, a Sziget sajtófőnöke a lapnak elmondta, hogy az egészségügyi szolgálatuk ellátta a sérültet, kórházba szállították, a rendőrség pedig nyomoz az ügyben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pedig arról tájékoztatotta a lapot, hogy a felvételen látható ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságán súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen van folyamatban nyomozás, melynek keretében a rendőrök adatgyűjtést végeztek, felvételeket foglaltak le, tanúkat hallgattak ki.

Az elkövetők beazonosítása folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás cikkünk megírásáig nem történt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

„Engem untatnak a hagyományos elektromos gitárszólók”

  • Nagy István
Steve Stevens közreműködött filmzenékben, de a leginkább mégis Billy Idol szólógitárosaként ismerhetjük. A budapesti Billy Idol-koncert előtt mesélt nekünk együttműködésükről, a Top Gun Grammy-díjáról és sok minden másról.