Gyanúsítottként hallgatták ki az egykori válogatott labdarúgót

  • narancs.hu
  • 2023. március 7.

Bűn

Tokody Tibor szerint nem követett el semmit, ami miatt bujkálnia vagy szégyenkeznie kellene. 

Gyanúsítottként hallgatta a ki a rendőrség Tokody Tibort, aki pár nappal ezelőtt besétált a rendőrségre és feladta magát miután megtudta, hogy elfogatóparancs van ellene – írja a 24.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte, kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége miatt folyik büntetőeljárás az ügyben a Győri Rendőrkapitányságon, és a gyanúsított kihallgatása végrehajtásra került.

Az Újpest, a Győri ETO és a német Wupperthal korábbi játékosa ellen még 2021 júliusában adott körözést a Győri Rendőrkapitányság sikkasztás miatt. Tokody az eset után azt mondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy keresik.

A Sportalnak azt mondta, nem követett el olyat, amiért bujkálnia vagy szégyenkeznie kellene. Azt állította, nincs semmiféle sikkasztási ügye, és egy 180 eurós munkahelyi vita utóéletéről szól csak a meghurcoltatása.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk