Háztetőt loptak Gyulafehérvár központjában

  • narancs.hu
  • 2023. március 5.

Bűn

A szomszédok hallották a bontás zaját, de azt hitték, a tulajdonos rendelte meg a munkát.

Gyulafehérvár központjában tolvajok bontották le és vitték el egy ház tetejét, a szomszédos csarnokról is levágtak néhány fémsínt – írja a Transtelex az alba24 szombati információi alapján. 

Az épület és a csarnok egy portán található, zárt kapu mögött.  A telek lakatlan, de a tulajdonos gyakran ment oda, mert a leveleit oda kapta. Február 7-én még sértetlennek látta a tetőt.

A szomszédok hallották a bontás zaját, de nem gondolták, hogy a munka a tulajdonos beleegyezése nélkül folyna.

Az ügyről az alba24 azt írja, hogy a beépített terület 400 négyzetméter, és a tolvajok több napig dolgozhattak, mire szétszedték és elvitték a tetőt. Az nem derült ki, hogyan szállították el a cserepet, a tető oldalát tartó téglákat és a gerendákat.

Az esetről a gazda tett feljelentést a rendőrségen.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk