Hűtlen kezelés miatt nyomoznak a MOB-nál

  • narancs.hu
  • 2022. december 22.

Bűn

A Magyar Olimpiai Bizottság több vezetőjét is kihallgatták tanúként. 

Hűtlen kezelés ügyében nyomoznak a Magyar Olimpiai Bizottságnál (MOB) – erősítette meg a rendőrség a 24.hu-nak. 

A lap azt írja, információjuk szerint a MOB több elnökségi tagját is beidézte, majd tanúként hallgatta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), miután a MOB két korábbi vezető tisztségviselőjét feljelentette valaki.

A BRFK az ezzel kapcsolatos kérdésekre azt közölte, hogy magánszemély feljelentése alapján folytatnak nyomozást hűtlen kezelés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

​A MOB csak annyit közölt a lappal, hogy tudnak a BRFK által hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelt nyomozásról, ám a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nem tudnak további információval szolgálni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk