Keresik a férfit, aki felgyújtott egy parkoló autót a Teréz körúton

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 13.

Bűn

Az eset még júliusban történt, nem sérült meg senki.

Felgyújtott egy Teréz körúton parkoló autót egy férfi még július 26-án kora reggel – írja honlapján a rendőrség.

Az eset során nem sérült meg senki, a tűz nem terjedt át más járműre vagy tárgyra, közveszély nem állt fenn.

Az esetről és az elkövetőről egy térfigyelő kamera készített felvételt. A rendőrség által közzétett videón az látható, amint a férfi odasétál a parkoló autóhoz, majd rángatni kezdi a kocsi ajtaját. Kicsivel később odébb sétál, megköti a cipőfűzőjét, végül elhagyja a helyszínt. Az autó pár perccel később már nagy lánggal égett, nem sokkal később pedig a tűzoltók is megérkeztek.

Forrás: YouTube/ Police Hungary

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A hatóságok azt kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk