Leütötték és kirabolták Budapesten Gábor Zsazsa özvegyét

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 15.

Bűn

Frédéric von Anhalt herceget kórházba szállították. 

Leütötték és kirabolták Budapest belvárosában Frédéric von Anhalt herceget, Gábor Zsazsa özvegyét – írja a Blikk

Az ötfős banda a Duna-parton támadták meg, akik az összes értékét, köztük egy 11 millió forintos Patek Phillipe karórát is elvették. Miután visszament a szállodájába, lefeküdt aludni, majd nagy fájdalmakra ébredt. „Nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamint a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt” – fogalmazott. 

Később von Anhalt kórházba szállították, és azt tervezi, hogy feljelentést tesz, mert bízik benne, hogy voltak térfigyelő kamerák a helyszínen. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.