Megöltek egy idős nőt a II. kerületében

  • narancs.hu
  • 2023. május 1.

Bűn

Emberölés miatt nyomoz a rendőrség. 

Holtan találtak egy idős nőt II. kerületi otthonában, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon hétfőn reggel.

A tájékoztatás szerint a II. kerületi Bimbó úton, egy társasházban vasárnap 22 óra 30 perc körül holtan találtak egy ott lakó 75 éves nőt. A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amelynek során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 
Bűnügyi helyszínelő Budapest II. kerületében a Bimbó úton, egy társasháznál 2023. május 1-jén. Az épületben előző nap este holtan találtak egy idős nőt otthonában, a rendőrség emberölés miatt nyomoz.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
 

Az elkövető felkutatása folyamatban van – tették hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szélessávú internet növényeknek Siófok-Törekiben

A Digi Kft. megbízásából szélessávú internetezésre és televíziós szolgáltatások igénybevételére alkalmas optikai kábelt fektetnek a városrész egy balatoni panorámás hegyi utcájában. A kábel külterületen, ahol elvileg csak mezőgazdasági célú építmények állhatnak, a Digi tulajdonosa, a 4iG két felsővezetője, Jászai Gellért és Linczényi Aladin telkéhez vezet.