Most véletlenül ment valaki forgalommal szemben az Árpád hídon

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 11.

Bűn

Nem ámokfutó volt, csak elbambult. Ahogy rádudáltak, kapcsolt.

Valaki megint a forgalommal szemben közlekedett Budapesten, az Árpád hídon péntek éjjel hajnali egy óra körül. Az esetről a hvg.hu ír a Budapesti Autósok YouTube-csatornára hivatkozva. 

Egy taxi fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a hídon Budáról Pest felé tart egy kocsi a forgalommal szemben. A taxis, aki a videót küldte, rádudált a szabálytalan autósra, aki rájött, hogy rossz felé megy, mert megfordult. Így nem történt baj.

Július elején három emberéletet követelt egy baleset az Árpád hídon. Aki okozta, az ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás, azután lopott el egy taxit, és a forgalommal szemben hajtva ütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Az ámokfutó és a vétlen kocsiban ülő pár is meghalt.

Egy éve szintén az Árpád hídon halt meg egy kerékpáros. Az akkori balesetet gyorshajtó okozta:

Pedig a rendőrök sokszor ellenőriznek a hídon:

A címlapkép az egy évvel ezelőtti baleset helyszínén készült.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk