Nyomkövető kerül Schadlra és Gazdira

  • narancs.hu
  • 2023. november 17.

Bűn

A bilincs még nem, az államilag kibocsátott FitBit már csattant.

Nyomkövetőt kell viselniük, és csak engedéllyel hagyhatják el a megadott lakcímüket Schadl György, a végrehajtói kar bukott elnöke és az ügy harmadrendű vádlottja, R. Róbert, akit Gazdi néven emlegettek.

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar exelnöke a fővárosi XI. kerületbe tért vissza, míg R. Róbert, azaz Gazdi pedig Kecskemét felé vette az irányt tegnap este.

„Soha nem akartam elszökni. Későbbiekben sem áll szándékomban elmenekülni. Vallomásomon nem áll szándékomban változtatni. Akiket az ügyészség szeretett volna meghallgatni, az megtörtént. Bűnismétlésre nincs is lehetőségem, már nem vagyok a végrehajtói kar elnöke. Szeretném kérni a méltányos eljárást” – kérte Schadl a vele szemben alkalmazott lépések enyhítését.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk