Diákok alázták meg iskolatársaikat Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. november 14.

Bűn

Le kellett térdelniük, gázpisztollyal fenyegették őket.

13-14 éves gyerekeket bántalmaztak iskolatársaik Budapesten, a XVI. kerületben, közterületen. Le kellett térdelniük, gázpisztollyal fenyegették őket, és közben a bántalmazók videófelvételt készítettek – értesült a 24.hu.

A BRFK sajtóosztálya a lapnak azt írta, négy szülő tett feljelentést november elején ebben az ügyben. Egyik bántalmazott sem szenvedett el orvosi ellátást igénylő sérülést, de a kerületi rendőrség nyomoz.

„A rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, egy 13 éves fiút, aki a sértettek iskolatársa. Az elkövetéshez használt gázpisztolyt, valamint a felvételek készítéséhez feltehetően használt mobiltelefont lefoglalták” – közölte a rendőrkapitányság. 

A 24.hu tudomása szerint a videófelvételt azért készítették az elkövetők, hogy később megosszák a közösségi oldalon, valamilyen kihívásban. A rendőrség azonban eddig nem talált olyan adatot, amely erre a kihívásra utalna. A vizsgálat kényszerítés, zaklatás és garázdaság miatt zajlik.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk