Rendőrökre lövöldözött, nem kellett volna

  • narancs.hu
  • 2023. november 4.

Bűn

A 66 éves férfi a szomszédot is fenyegette.

Elfogták a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai azt az erdőtarcsai férfit, aki rendőrökre adott le több lövést – közölte a rendőrség.

A rendőrjárőrök pénteken este mentek ki Nógrád vármegyében egy erdőtarcsai házhoz, ahol elfajult a szomszédok közötti vita, egy férfi megöléssel fenyegette a szomszédja gyermekét. A fenyegetőző férfi a helyszínre érkező rendőrökre két lövést adott le. A lövedék az egyik járőrt a felsőtestén találta el, könnyű sérülést okozva.

Ezt követően a fegyveres férfi bezárkózott a lakásába, végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el. A 66 éves  elkövető őrizetbe került, ügyében minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk