Stabil az állapota az orvosnak, akit a betege mellkason szúrt

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Bűn

Azonnal megműtötték. 

„Az azonnali ellátásnak és műtétnek köszönhetően stabil az állapota annak az orvos kollégánknak, akit csütörtök éjjel az intézmény egyik osztályán kezelt beteg egy késsel mellkason szúrt. Az eset kapcsán a rendőrség büntetőeljárást folytat. További információt a beteg jogaira és a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatunk” – közölte a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ. 

Pénteken számoltunk be róla, hogy a budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki csütörtök éjjel egy kórházban életveszélyesen megsebesítette kezelőorvosát. Egy beteg késsel szúrta meg az őt ellátó ügyeletes orvost 2022. június 2-án 23 óra 20 perc körül Budapesten, a Honvédkórázban. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a helyszínen elfogták az 54 éves G. Imrét. A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja; G. Imrét a rendőrök jelenleg kórházban őrzik.​​

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk