Terhes nő volt a nyírkátai gyilkosság áldozata

  • narancs.hu
  • 2023. május 27.

Bűn

Elköltözött a párjától, mert bántotta. A férfi elment érte, elhurcolta és megölte.

Emberölés miatt nyomoz a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 34 éves nyírkátai nő halálával kapcsolatban, a rendőrök elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 31 éves férfit – közölte a police.hu szombaton.

Az RTL Híradójának tudósításából derül ki, hogy mi történt az áldozattal. 

Egy terhes nőről van szó, aki néhány nappal ezelőtt elköltözött a párjától, akivel közös gyermeküket várták, mert a férfi bántalmazta. Hét évig voltak együtt. A nő a barátnőjénél keresett menedéket egy időre. Szombat hajnalban a barátnő házánál megjelent a férfi, egy késsel, és a nőt a hajánál fogva ráncigálta ki az ajtón, úgy húzta végig az utcán.  

A férfit az RTL riportja szerint reggel még személyi szabadság megsértése miatt keresték, mert a döbbent falubeliek annyit láttak, hogy erőszakkal elvitte a nőt. Később, hogy keresték őket, megtalálták a nő holttestét. Akkor derült ki, hogy a férfi az erdőben megölte a párját . A hat hónapos magzat is meghalt. 

A gyanúsítottat egy gabonaföldön fogták el, déltájban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk