Tragédia Sopronban: a saját szüleit ölhette meg egy pszichiátriai kezelés alatt álló férfi

  • narancs.hu
  • 2017. november 3.

Bűn

Belehaltak a bántalmazásba.

Holtan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit péntek reggel soproni lakásukban, a helyszínen egy 42 éves férfit előállítottak emberölés gyanúja miatt – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Füves Tamás elmondta, hogy egy fenyegetőző férfihez mentek a lakáshoz, és az ingatlan átvizsgálásakor találták meg a két holttestet, mindketten bűncselekmény áldozatai lettek. A rendőrség emberölés miatt nyomoz, de több információt egyelőre nem közölnek.

Az MTI tudósítójának értesülései szerint a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi bántalmazta a szüleit, aki ebbe belehaltak. A fejleményeket az utcáról figyelemmel kísérő környékbeli az MTI-nek azt mondta, hogy először a tűzoltók próbáltak bejutni a lakásba, de sikertelenül, mert a férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Ekkor érkeztek meg a rendőrök a helyszínre.

A szemtanú kiabálást, csörömpölést és üvegtöréseket hallott, azt mondta, a bútorokat verte szét a férfi. Szerinte a rendőrök valamilyen eszközt dobtak be a lakásba, hogy el tudják fogni az őrjöngőt. A police.hu-ra feltöltött rendőrségi fotókon dulakodás nyomai, szétszórt ruhaneműk, felborított, összetört bútorok láthatók.

A rendőrség késő délután arról tájékoztatta a kisalfold.hu-t, hogy a nyomozás jelenlegi adatai alapján az elfogott férfi a saját szüleit ölte meg.

false

 

Fotó: police.hu

(MTI/police.hu)

Figyelmébe ajánljuk