Megérkezett az első hó

  • narancs.hu
  • 2022. november 18.

Élet + Mód

És talán még reggelre is megmarad. Van, ahol az 5 cm-t is meghaladhatja a hóréteg vastagsága.

Jelenleg a Bükk és Zemplén csúcsain, északon és Tokaj környékén esik hó, havas eső és az éjszaka során terjeszkedik majd délebbre – közölte pénteken koraeste a Metkep.hu. Mint írták, az északkeleti és keleti megyék – kiemelten Tokaj környéke és a Nyírség – reggelre fehérek lehetnek.

Kiemelték: a hegyekben is hótakaró várható, a Zemplénben van esély 5cm-t meghaladó hórétegre, de a Bükkben sem kizárt hasonló mennyiség. Hajnalban és reggel a Mátrában és a Bükkben kisebb havazás még kialakulhat. Napközben lent elolvad, a csúcsokon megmarad a hó.

Szombat éjszaka újabb csapadék érkezik, ami elsősorban nyugaton és délnyugaton néhány centiméter havat is ledobhat, de az Alföldön is eshet átmenetileg hó – tették hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk