Első változat

Kálmán C. György

szerző
Kálmán C. György
publikálva
2011. nov. 28., 09:11
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Első változat

„Én - én vagyok. Közöttünk nem lehet semmilyen szorosabb kapcsolat. Egyenruhájának gombjáról ítélve ön minden bizonnyal a szenátusban vagy legfeljebb az igazságügyi osztálynál teljesít szolgálatot, én pedig tudományos területen dolgozom.” (Gogol)

 

Irodalomtörténész és kritikus vagyok, olykor eszembe jut valami, azt leírom, (most már) ide (is) – blogot azért ír az ember, mert alapos, kidolgozott cikkhez lusta, vagy nincs rá ideje, vagy gyorsan akarja tudatni a világgal a véleményét, vagy nem ér annyit, hogy tovább bíbelődjön vele, vagy feltűnési viszketegsége van, vagy meg akarja változtatni a világot, vagy grafomán, vagy hol ezért, hol azért.

 

Ez a blog olykor mikroblog lesz (egy-két mondat [na de az aztán súlyos! megrendítő erejű! ellenállhatatlanul mulatságos!]), olykor hosszabb szövegeket sikerül majd előállítanom, olykor a napi politikáról, olykor irodalmi ügyekről, olykor magánjellegű lesz, olykor nemzetünk nagy horderejű sorskérdéseit oldom meg – vegyes felvágott, miscellanea, potpourri. Valamennyi bejegyzés csak afféle első változatnak tekintendő: gyors reakciónak. Mindezt majd megírom még pontosabban is.

szerző
Kálmán C. György
publikálva
2011. nov. 28., 09:11
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Gyula Gerő
  2013. október 13., 12:28
  A sikertelen, tehetségtelen emberek sajátja, hogy nem magukban, hanem a kormányzásban, azon belül a miniszterelnökre fókuszálva keresik a tettest.
  Vetítik balsorsukat, semmi nem tetszik, amiből nem ők húznak hasznot.

 2. 1
  Gábor DrKirály
  2013. április 15., hétfő 11:44
  Kálmán C.Györgyöt tisztelem, és ha megengedi szeretem. De Bencsik Andrással nem tudok mit kezdeni. Ez az ős neofita, morálisan úgy lejáratta már magát, hogy ahhoz nincs mit hozzá tenni.

Komment írásához vagy regisztrálj