A Jobbik szerint „lakosságcserét hajt végre” a Fidesz a vendégmunkások betelepítésével

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 9.

Fekete Lyuk

Helyreállt a világ rendje: a Jobbik egy pillanatra ismét jobbról előzi a Fideszt az ideológiai palettán.

A Jobbik nagy „tragédiája” nagyjából összefoglalható azzal, hogy miután a Fidesz szélsőjobboldalibb lett a középre húzó, egykor náciszimpatizáns pártnál is, a tömörülés „munka” nélkül maradt, végül a 2022-es választásokra a „balliberális” főzőüstben rotyogott a többi ellenzéki összefogóval együtt.

Azóta csak néha történik meg, hogy a Jobbik (mostani nevén: Jobbik-Konzervatívok) a régi szép időkhöz hasonlóan fasisztább tud lenni a Fidesznél is. De most megtörtént.

Gyöngyösi Márton szerint a Fidesz lakosságcserét hajt végre, amikor az akkumulátorgyárakhoz ázsiai vendégmunkások ezreit telepíti be. A pártelnök úgy fogalmazott, „éveken keresztül azzal szédítette a Fidesz Magyarországnak a lakosságát, hogy valamiféle háttérhatalom egy európai lakosságcserére készül.” Mára viszont kiderült, hogy a Fidesz az, aki 500 ezer vendégmunkást akar „rázúdítani a magyar társadalomra” - tette hozzá az ellenzéki párt EP-képviselője.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a vendégmunkásokat jellemzően kínai akkumulátorgyárakban akarják dolgoztatni, olyan körülmények között, bérekért és feltételekkel, amelyek mellett magyar emberek nem is akarnak munkát végezni.

Szavai szerint közben magyar fiatalok százezrei hagyják el az országot, mennek nyugat felé azért, hogy minőségi oktatást kapjanak és olyan munkahelyeken dolgozzanak, ahol megbecsülik őket.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy a Jobbik a migráció minden formáját elutasítja, akkor is, amikor „Brüsszelben migránskvótákkal akarnak migránsokat telepíteni Magyarországra", és akkor is, amikor a Fidesz „akar migránsokat, migránsmunkásokat Magyarországra betelepíteni.” A politikus a sajtótájékoztatót a Gazdaságfejlesztési Minisztérium előtt tartotta, annak falára az esemény előtt a „Lakosságcsereügyi Minisztérium” feliratot ragasztották ki.

A lakosságcsere a Soros-tervvel egy szintű konspirációs teória, miszerint ilyen-olyan tudjukkik tudatosan telepítik be Európába színesbőrűek ezreit, hogy kiszorítsák a fehér embert.

A vendégmunkások Magyarországra érkeztetésével számos probléma van, de nem az, amit Gyöngyösi állít: ezeknek a Vietnámból, Thaiföldről és más ázsiai országokból érkező munkavállalóknak gyakorlatilag nem érvényesülnek a jogaik, nem megfelelő körülmények között laknak és könnyen válnak embercsempészek áldozatává. Miközben a kormány egy olyan ágazat meghonosítását erőlteti az akkumulátorgyárakkal, amihez se humán-, se természeti erőforrás nem áll rendelkezésre. Erről a jelenségről itt írtunk.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk