„A kettős gyilkosság óta tudjuk, mire képes a baloldal” – Csepelen így támogatják Ficót a plébániáról

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Fekete Lyuk

A plébánia hirdetései közt előkerültek a pénz urai és Tisza István is.

„Mi, csepeliek a kettős gyilkosság óta tudjuk, mire képes a baloldal. Szlovákia békepártiságával útban volt a pénz urainak is” – áll a Csepel II. Jézus Szíve Plébánia heti hirdetései között a nyolcadik pontban, ahol ahogy a Telex olvasója kiszúrta, ezzel kérik a híveket, imádkozzanak a szlovák miniszterelnökért.

A teljes szöveg el is magyarázza a kacifántos geopolitikai helyzetet:  „Velük csak három elnök mert ujjat húzni. Kettőt lelőttek, a harmadikat szemünk előtt tapossák a sárba. Az Első Világháború idején csak egy békepárti elnök volt, a magyaroké: gr. Tisza István. Tudjuk, kik, és miért lőtték agyon! Most nagyon fontos, hogy ne üljünk fel a hergelőknek” – áll szó szerint a plébánia oldalán, ahol egyébként rendszeresek a Fidesz-közeli üzenetek.

A csepeli kettős gyilkosság elkövetője és áldozata is jelentős beágyazottsággal rendelkezett a helyi MSZP-ben, valószínűleg ez volt az, ami miatt a plébánia úgy gondolta, párhuzamba lehet hozni a Fico elleni merénylettel. Az más kérdés, hogy sokan és sokféleképpen próbálták már elmagyarázni, hogy az elkövető különféle, a hasonló körökben megszokott módon elég ködös világnézete ellenére biztosan nem baloldali, már amennyiben a nyílt cigányellenességet és a neonáci szervezetekkel való kapcsolattartást nem tekintjük baloldaliságnak. Az már csak hab a félreértések tortáján, hogy Szlovákiában épp Fico és pártja számít baloldalinak, hiszen nemcsak magukat hívják szociáldemokratáknak, de az európai pártcsaládjuk is az.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk