Magyar Péter: Van annak egy diszkrét bája, amikor Schiffer András Gyurcsány Ferenc posztjait lájkolja

  • narancs.hu
  • 2024. május 20.

Fekete Lyuk

Magyar szerint a teljes hatalmi elit és kitartott médiamunkásai fogtak épp össze ellene.

Az egész országban továbbra is tömegeket megmozgató Magyar Péter szépen feltekerte a turbót, és megint megtalálta a különféle médiamunkásokat magának, hogy aztán kommentben és saját oldalán is megossza gondolatait arról, hogy a teljes hatalmi elit összefogott ellene.

„Van annak egy diszkrét bája, amikor Schiffer András Gyurcsány Ferenc posztjait lájkolja, amikor a rogáni propaganda Gyurcsányék újságírójára hivatkozik, Gyurcsányék pedig a NER propagandát idézik. És persze mind közösen hivatkoznak az adócsaló bulvárkirály által megszerkesztett és Tóni által megírt propagandára. A hatalmi elit és a kitartott médiamunkásai közösen próbálják megtartani a koncot és minden nap bebizonyítják, hogy ők egy brancs” – írta ki Magyar, hozzátéve, hogy ezek az elitek és a kitartott médiamunkások „még mindig nem értik, hogy a magyar embereknek elegük van azokból a politikusokból, akik 20 év alatt kéz a kézben az Unió második legszegényebb és egyben legkorruptabb országává tették hazánkat, miközben a nemzeti vagyon jó részét átjátszották haveri és családi körbe.”

Magyar nem részletezte, pontosan mire és kikre gondol. Az elmúlt napokban többen is problematizálták a sajtóban és az ellenzéki pártok környékén (főleg természetesen a DK-nál) is, hogy a Tisza Párt tulajdonképpen teljesen eldugja az EP-listáján Magyar mögött szereplő jelöltjeit a független, az ellenzéki és a kormánypárti sajtó elől is. Ez vasárnap annyiban változott, hogy Szabó-Kimmel Tamás színész műsorvezetésével podcastben kezdődött a lista szereplőinek bemutatása.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk