A kicsinyesség csúcsa: Bayer Zsolt csak azért is 5 forintosokban fizet Hadházy Ákosnak

  • narancs.hu
  • 2019. január 23.

Fekete Lyuk

Kapott is már pár szatyor érmét!

Megvan ugye a sztori, miszerint Bayer Zsoltnak 300 ezer forintot kell fizetnie Hadházy Ákosnak, mert megsértette annak személyiségi jogait? Az esetről itt írtunk bővebben, Bayert a fentiekre, valamint bocsánatkérésre is bírósági ítélet kötelezi múlt hét óta.

Bayer az ítélet után azt állította: 5 forintosokban fogja kifizetni az összeget, ám Hadházy hamar visszalőtt, azt állítva, hogy ő nem köteles elfogadni azt ekkora összes esetén.

false

Ebben a helyzetbe érkezett hétfő este a Sajtóklub - amit mi sajnos csak ma láttunk, pedig bitang jó volt ez alkalommal is.

Bayer Zsolt ugyanis a pestisracok.hu főszerkesztőjétől, Huth Gergelytől kapott több szatyor 5 forintost.

Bayer ugyanis

-         továbbra is 5 forintosokban akar fizetni

-         a bocsánatkérését –melyre szintén kötelezi a bíróság- nem hozza nyilvánosságra

-         azt polgári engedetlenséget gyakorolva letétbe helyezi egy ügyvédnél, amíg Hadházy nem kér bocsánatot Orbántól

-         Bayer azt is mondta, hogy ezer forintonként fogja kiporciózni az ötforintosokat 300 darab zacskóba.

Először ugyanis azt állította, az egész összeget behajítja majd Hadházy kertjébe, de alighanem olvasta az Index vonatkozó cikkét, amely kiszámolta: közel 250 kilós zsákot kellene átvetnie a vállán, ha állni akarja a szavát.

Ettől azonban Bayer elállt.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?