„Áldebrecenieknek” nevezi a kormánypárti média az akkumulátorgyár ellen tüntetőket

  • narancs.hu
  • 2023. február 7.

Fekete Lyuk

Összehangolt támadást indított a civilek ellen a NER-sajtó.

A Magyar Nemzet „Áldebreceni tiltakozó hergel az akkumulátorgyár ellen” címmel közölt cikket vasárnap reggel, amelyben leleplezik az egyik tiltakozót, aki megjelent január 20-án a debreceni akkumulátorgyárról szóló lakossági fórumon. A szerző nélkül megjelent „oknyomozó” cikkben egy fotókról felismerhető férfiról derítették ki, hogy a Facebook-profilján a Győr-Moson-Sopron megyei Lipót szerepel lakhelyként. A Magyar Nemzet cikke Soros György által finanszírozott tüntetőknek nevezte a Hallgatói Hálózat tagjait, akik szerintük szintén ott voltak a közmeghallgatáson.

Az „áldebrecenizést” hamarosan átvette a Hír TV, az Origo, a TV2 Tények című műsora, és bekerült a köztévé híradójába is. Itt már úgy szerepelt a hír, hogy a közmeghallgatáson csak az „áldebreceniek” szólaltak fel az akkumulátorgyár ellen.

Az aHang.hu eközben 11 ezer ember által aláírt petíciót készül átadni a „Debreceniek az akkumulátorgyár ellen” csapatával a debreceni városházán. Ebben azt követelik Papp Lászlótól, a város polgármesterétől, hogy a külföldi multik helyett, a helyi lakosok érdekeit képviselje és akadályozza meg az akkumulátorgyár épülését.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk