"Gyöngéden ölelj át" – énekelte Korda György Varga Juditnak

  • narancs.hu
  • 2023. február 8.

Fekete Lyuk

A Keresztapa zenéjére írott számot küldte az énekes a miniszternek. 

Varga Judit igazságügyi miniszter még szombaton osztott meg egy fotót a Facebook-oldalán, amelyen Korda Györggyel, Balázs Klárival és Tállai Andrással, a Pénzügyminisztérium államtitkárával látható, az énekes most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy hol is készült a fotó.  

Mint kiderült, Mezőkövesden a XVI. Polgári Estély nevű rendezvényen készült a kép, ennek a térségnek az országgyűlési képviselője Tállai, aki rendezte az eseményt, amelynek fővédnöke Varga volt, a fellépő pedig Korda Gyögy és felesége, Balázs Klári. 

 
Korda György, Balázs Klári, Varga Judit és Tállai András
Forrás: Facebook/Varga Judit
 

A Blikknek Korda most azt mondta, a rendezvényen bejátszottak egy videót, amelyen Varga Judit hegedült, ebből pedig az énekes arra jutott, hogy Varga "abszolút zeneértő", de Korda tovább méltatta a minisztert:

"A második, ami nagyon tetszett, ahogy a köszöntő beszédét mondta: szépen, érthetően, emberien. Klárika közben megjegyezte nekem, milyen elegáns és csinos a tárcavezető!"

Korda elmondása szerint ezután egy számot is küldött Varga Juditnak, méghozzá a Gyöngéden ölelj át című dalt, ami történetesen A Keresztapa filmzenéjére íródott: "Volt azután egy különleges, sokkal meghittebb része is a koncertnek, amikor elénekeltem az egyik legszebb és legnagyobb slágeremet, a Gyöngéden ölelj át című dalt. Azt mondtam, ezt most Varga Judit miniszter asszonynak küldöm."

Ezután készült a koncert után a közös kép, ami Korda szerint "igazi megtiszteltetés" volt a számukra, de azt is elmondta, hogy beszélgettek is a miniszterrel és az államtitkárral. "Legnagyobb örömünkre Varga Judit elmondta, hogy ismeri és szereti a dalainkat, és jólesett neki, hogy az egyik legszebb Korda-számot neki énekeltem. Tállai András államtitkár úrral szintén készült fénykép, vele is beszélgettünk. Ő említette, hogy ultijátékos, így tudja, hogy én kétszeres magyar bajnok vagyok. Megegyeztünk abban, ha meghív egy jó ultiversenyre, örömmel megyek majd újra Mezőkövesdre!" – mondta az énekes. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk